Trajectòria

1554337-2


Formació. Trajectòria

Disseny Industrial, Títol de Graduat en Arts Aplicades
Escola Superior de Disseny i Art Llotja de Barcelona, 1980

Disseny d’Interiors, Títol de Graduat en Arts Aplicades
Escola Superior de Disseny i Art Llotja de Barcelona, 1978

Disseny Gràfic. Escola Superior de Disseny i d’Art Llotja.

- Diversos cursos tècnics de disseny gràfic i cursos d’il·lustració,
maquetació, retoc digital, pàgines web i programes informàtics
aplicats al disseny gràfic i web, així com cursos d’iniciativa
emprenedora amb coneixements empresarials per a la creació
i direcció d’empreses. També formació amb cursos a la Facultat
de Belles Arts de Barcelona. Procediments pictòrics:
Tècniques Grasses i Tècniques Aquoses.

Amb més de 15 anys d’experiència en el disseny d’interiors, treballant en diferents empreses i com freelance dirigint projectes d’interiorisme: planificant, distribuint i dissenyant espais singulars tant de pisos com de habitatges unifamiliars, locals comercials i espais efímers.

Amb més de 15 anys d’experiència en el disseny d’interiors, treballant en diferents empreses i com freelance dirigint projectes d’interiorisme: planificant, distribuint i dissenyant espais singulars tant de pisos com de habitatges unifamiliars, locals comercials i espais efímers.

I amb mes de 20 anys d’experiència en disseny gràfic. L’any 1988 conjuntament amb Àlex Vidal Rojo vam crear el nostre propi estudi de disseny gràfic “V.O. Disseny”, dedicat al disseny creatiu de projectes, coordinació, gestió i producció de projectes de comunicació visual i disseny gràfic, fins l’any 2000.

Actualment soc dissenyadora freelance especialitzada en disseny gràfic i web. La meva activitat esta dividida entre els treballs de la gestió, coordinació i producció final de projectes de disseny gràfic, i des de l’any 2009 ho combino amb la producció artística de pintura al tremp d’ou sobre taula.


Especialitats

Creativitat, professionalitat, innovació, qualitat, experiència i compromís en la gestió freelance de projectes de disseny gràfic i comunicació visual de tot tipus: tant de gràfica impresa com de gràfica interactiva.


Disseny gràfic

- Identitat corporativa, disseny de marques i logotips d’empreses, aplicacions a suports gràfics, papereria, manual d’estil, desenvolupament d’aplicacions, retolació, senyalètica, prospectes de presentació, fulletons promocionals i catàlegs de producte.

- Editorial, llibres, revistes i memòries anuals.

- Packaging, disseny de capses contenidors, etiquetes d’envasos i ampolles, maquetes i desenvolupament de embalatges i expositors.

- Disseny publicitari: catàlegs de producte, fulletons i anuncis impresos…

- Disseny web, pagines web corporatives o informatives i animacions i presentacions interactives, disseny de perfils per a Twitter, Faccebook…

A la secció de Disseny gràfic podeu veure una mostra representativa de tota la trajectòria.


Aptituds artístiques

- Carnet d’artesana professional de la Generalitat de Catalunya  N.15.473 – Retaulista.

- Pintura al tremp d’ou sobre taula.

La meva passió per les arts decoratives, el disseny, l’artesania… i la fascinació per la pintura de l’edat mitjana, m’han portat últimament a concentrar la meva energia en el camp de la pintura al tremp d’ou. Realitzo reproduccions o interpretacions de pintura medieval, bàsicament romànica, mossàrab o del principi del gòtic, amb la mateixa tècnica artesanal i original de l’època en què van ser creades.