Contacte

Com adquirir una peça

Si voleu rebre informació, si esteu interessats en adquirir algun dels treballs o voleu un encàrrec especial, poseu-vos en contacte amb nosaltres, indicant el vostre nom i cognom, mail, número de telèfon i assumpte. En cas que estiguéssiu interessats en una peça determinada, indiqueu-nos el nom de la peça i el número de referència. Podeu contactar-nos a través del formulari web, mitjançant el correu electrònic o trucant-nos directament.

Pagament

El pagament s’efectuarà mitjançant transferència bancària, contra reemborsament, o al comptat en el cas que estigueu a Catalunya i us portéssim la peça personalment.

Temps d’espera

La majoria de les nostres pintures són peces úniques i s’elaboren artesanalment al nostre taller. Si el producte que desitgeu està disponible, podrem fer l’enviament just després de confirmar el pagament. En cas que no ho estigui, sigui un encàrrec, o amb algun tipus de variació, sobre mida, fusta… pot variar el moment de l’entrega en funció del temps d’elaboració de la peça. En aquest cas sereu degudament informats.

Enviament

- Totes les peces seran degudament protegides amb doble capa de plàstic de bombolles i cartró, per assegurar que us arribin en perfectes condicions.

- Enviem les peçes per correu certificat, però també podem oferir-vos un enviament ràpid amb agència de transport, tipus Postal Exprés, MRW, UPS…

- Els enviaments a Europa triguen uns 3-5 dies. Els enviaments fora d’Europa poden trigar uns 7-10 dies.

- Els preus de l’enviament es detallaran en cada cas, depenent del destí.

.

.

Rosa Obiols Segués

Tel. 687171378
mail@rosaobiols.cat

Deixi el seu comentari o consulta

* Camps obligotaris